Hundefrisør

Velkommen til vår SPA-avdeling ved DogTales Hundesenter. Hos våre dyktige hundefrisører kan du velge SPA-behandlinger som klipp, vask, napping, potestell, kloklipp og mye mer. 

Vi tar godt vare på hunden din!

Hundefrisør

Magdalena Matusiewics

Hundefrisør

Magdalena har mange års erfaring med avsanserte trimmeteknikker og klipp av hund. Hun har hatt opplæring av nye hundefrisører i 2,5 år. 

unnamed-7_edited.png

Katinka Stigar

Hundefrisør

Katinka har flere års erfaring som hundefrisør og har jobbet hos DogTales i snart 4 år. Hun er en racer på å klippe portugisisk vannhund, settere og cocker spaniel.

Hundefrisør

Tina Sørum

Lærling- hundefrisør

Tina går nå hundefrisørutdannelse gjennom DogTales Academy.

 

Vi vet at du ønsker det beste for din hund! 

Hundestell
FearFree grooming

Mennesker er den eneste arten som oppsøker frykt frivillig. Vi lar oss skremme på mange måter. Vi kaster oss ut i fallskjerm eller bestiger stupbratte fjell, setter oss selv i farlige situasjoner og liker å leve “litt farlig”.  

Hunden ønsker på ingen måte å oppleve frykt. Bare en opplevelse med sterk frykt, kan prege hunden din for resten av livet. Frykt kan føre til en generell engstelse, eller angst for spesifikke steder, personer eller gjenstander. 

Angst gjør vondt, og altfor ofte ser vi at hunden utvikler såkalt angst-aggresjon. Dette vil vi for enhver pris unngå. 

Vårt konsept, både i “hundebarnehagen” og i SPA-avdelingen, er en hverdag fri for frykt. Vi møter hver enkelt hund med den respekt og omtanke den fortjener. Vi legger til rette for at hunden skal oppleve å ha kontroll på sin egen situasjon, enten det er på frisørens bord, eller inne i kennelen. Vi bruker mye personalressurser for å gjennomføre dette,- og det gjør vi med glede. 

Har du valp? Vi har valpepakker i frisøren og valpeavdeling i kennelen, med den hensikt å venne hunden til håndtering og stell på en frykt-fri måte gjennom en treningsprosess.

Har du en voksen hund som er engstelig for frisøren? Innlært frykt kan ikke bli helt borte igjen, men vi kan lære hunden å håndtere situasjonen på en mye bedre måte. Gjennom å gi hunden mestringsfølelse og en opplevelse av å ha kontroll på situasjonen kan mye bli bedre. Dette krever ofte flere besøk og en prosess i små, små steg, i kombinasjon med vennlig håndtering og godbiter. 

 

Vi kan ikke hjelpe alle,-men veldig mange!

 

Våre instruktører og frisører utdannes i hovedsak hos oss, og frykt-fri håndtering og positiv forsterking utgjør kjerneverdiene også i deres utdannelse.  

 

Vi ber deg om å velge både hundetrener og hundefrisør med omtanke for din hund og dens liv. Det er utvilsomt verd en ekstra investering både i tid og penger. 


Lurer du på hvordan vi jobber, eller har andre spørsmål,- ta gjerne kontakt med vår fagleder Gunn Pedersen på telefon 997 43 967, eller send henne en e-post: gunn.pedersen@dogtales.no

 

Prisliste frisør:

Klipp fra 1249kr m/vask
Napping fra 1449 kr m/vask
Raseklipp fra 1249 kr m/vask

Håndklipp fra 1649 kr m/vask

Ørenapping 250 kr
Potestell 499 kr
Puddel, snute og tær 699 kr
Vask 750 kr/timen
Vask airedale terrier 1 129 kr

Ring oss på 477 55 953 for å finne riktig behandling til din hund

Hundevask

Valpepakke 

Valpepakken er spesielt utviklet og tilpasset din valp. Vi tar oss ekstra god tid slik at valpen din får en god opplevelse på bordet. Det er viktig å venne valpen til å bli håndtert og klippet tidlig slik at valpen får gode assosiasjoner med stellebordet. Valpepakken består av 4 eller 5 behandling (med eller uten klipp).

 

Valpepakken* inkluderer:

  • pelsveiledning

  • trening på bord

  • kloklipp

  • vask uten/med klipp

    Priser: 

  • Liten 2299 kr (uten klipp 1299kr) 

  • Medium 2699 kr (uten klipp 1699kr)

  • Stor 3299 kr (uten klipp 2199kr)
     

*Liten: maltesere, yorkshire terrier, toy/dvergpuddel mm.

*Medium: cobberdog, mellompuddel, cavalier, spaniel mm.

*Stor: Stor puddel, portugisisk/spansk vannhund mm. 

Hundefrisør
 
Bestill time nå!
Velg type behandling:

Takk for innsendingen din!