Samarbeidspartnere

Dyreatferdssenteret

 

Vi fokuserer på moderne, etiske og vitenskapelig dokumenterte metoder. Det er viktig for oss at alle som jobber sammen med oss har kompetanse i bånn 

Vi har en holdning om å lytte til kunden uansett bakgrunn og ståsted. Fra nybegynner-eiere til de som har lang konkurranse-erfaring. Metodemessig ståsted betyr ingenting for oss. Vi hjelper alle.

Good Dog

"For oss på GoodDog er hundene våre de viktigste i livet, og vi gjør alt for å prioritere deres behov og individuelle ønsker. Derfor baserer vi all trening på moderne, belønningsbaserte metoder, og bruker aldri straff, kjefting eller skadelig utstyr.
Når du går på kurs hos oss, får du lære hvordan hunden din kan svare ja eller nei på spørsmål, vise deg hva den ønsker og trenger, og hvordan du lærer hunden å ta gode valg i livet. Vårt mål er å gi dere alle verktøy dere trenger for et godt liv sammen, som de aller beste venner." - Tess Erngren

Dyrlege Aja Nafstad

Dyrlege Aja Nafstad er på huset når det trengs. I 2012 ble hun uteksaminert fra Norges Veterinærhøgskole med spesialisering i akvakultur. Siden har hun hovedsakelig jobbet i smådyrpraksis.

Nå jobber hun som selvstendig veterinær, mest på hjemmebesøk, samt er medeier og skriver for nettstedet www.hundehelse.no.