• DogTales

Nå nærmer det seg påsken og du skal kanskje på hytta med din firbente venn? Det er lurt å klippe og stelle pelsen før du drar slik at hunden slipper mye floker i pelsen og snø som fester seg under potene. Ta kontakt for å booke time, vi har noen få ledige timer igjen før påsken.

Eller skal du kanskje ha en bypåske i år? Det er mye støv i luften og det vil være godt for hunden din og få pen og ren pels ti påsken.


Våre hundefrisører hjelper deg med pelsveiledning og tar godt vare på hunden din.

0 visninger0 kommentarer

Napping: napping må gjøres på strihårede raser som ikke røyter på vanlig måte. Det er viktig at hårene nappes ut så det ikke danner seg infeksjoner. Kloklipp og ørerens er inkludert i prisen.


Klipp: Vi klipper pelsen nøyaktig etter hundens kroppsfasong eller dine ønsker. Det er viktig å klippe hunden jevnlig, pelsen blir lettstelt og uten floker. Børsting, vask, kloklipp og ørerens er inkludert i prisen.


Raseklipp: Pelsen klippes etter hundens rasestandard med maskin og saks, eller bare saks.


0 visninger0 kommentarer

Valpepakken er spesielt utviklet og tilpasset din valp!

Det er viktig å venne valpen til å bli håndtert og klippet tidlig slik at valpen får gode assosiasjoner med stellebordet. Vi tar oss ekstra god tid slik at valpen din får en god opplevelse på bordet.

Valpepakken består av 4 eller 5 behandling (med eller uten klipp).

Valpepakken* inkluderer:

  • pelsveiledning

  • trening på bord

  • kloklipp

  • vask uten/med klipp

0 visninger0 kommentarer